DOSTAVA

Naručeni proizvod šaljemo najkasnije u roku od 7 radnih dana od  dana narudžbe.

U pravilu se šalje isti ili slijedeći dan od dana narudžbe ali to je zavisno od naručenog proizvoda i trenutne zauzetosti kapaciteta.

Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihi, obavijestit ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke.

Dostavu obavljamo preko tvrtke Mail Boxes etc. 042/632-923,radno vrijeme: pon-petak 09-17sati za sva pitanja vezana uz Vašu pošiljku i dostavu.

Cijena usluge dostave iznosi 30,00kn ili 20,00Kn po pošiljci zavisno od proizvoda koji se naručuje i od odabranog načina plaćanja(pouzećem ili karticom).

NAPOMENA:

MINIMALNI IZNOS NARUDŽBE: 65,00 Kn + trošak dostave, ako naručujete sa dostavom pouzećem(plaćanjem dostavljaču prilikom isporuke).Ispod tog iznosa moguće je naručiti ali isključivo kartičnim plaćanjem.

PERSONALIZIRANE proizvode (majice,naljepnice…itd.) ne dostavljamo pouzećem već je narudžba moguća samo uz kartično plaćanje.

Kupnju i dostavu proizvoda moguće je izvršiti samo na području Republike Hrvatske.

REKLAMACIJE I POVRAT SREDSTAVA

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dobavljaču.Molimo Vas da nam se najprije s opisom i/ili fotografijama oštećenja javite na majice.hr@gmail.com, te ćemo onda pristupiti rješavanju povrata oštećenog artikla i reklamacije.